Mission

I min ensomhed kan jeg skabe ... i min indre verden finder jeg mig selv at genforene og genintegrere Ånden, Sindet og Sjælen.


Skabelsen er en historie om kærlighed, der afspejler den samme vilje til universel bevidsthed, hvorfra jeg trækker inspiration til at indse den kærlighed, som i hvert øjeblik vivificerer hele universet.

I drømens impalable virkelighed kan jeg nu komponere melodien i materiens verden for at forene dem på et enkelt punkt, hvor hele skabelsens bevidsthed er født.

Dette er en gestus dedikeret til mig selv og alt, hvad jeg er. Nu vil jeg være en integreret og loyal mand ... en mand der altid er til stede og opmærksom på alt, hvad han skaber og oplever i hvert øjeblik af sit liv.


Nu føler jeg mig en del af den kreative kraft, der gennemsyrer alt og er i alt.

Nu vil jeg give den rene melodi, der lever i mit hjerte ... livets hjerte.

De melodier, der er omsluttet i musikken, kommer fra en impalabel og immateriel verden fra en verden, hvor alt er i harmoni, og derfra flytter melodierne i materiens verden til at blive vibrationer og fornemmelser, der ikke har en spatio-temporal konnotation, men de er altid forenet i hele universet.

Nu, mere end nogensinde, vil jeg gerne dele den kreative og melodiske verden med alle, der ønsker at komme ind i universet med melodisk musik.